Miért dolgozz nálunk?

Miért dolgozz

nálunk?

 


 

Változatos feladatokat végezhetsz nálunk, amelyekre a projekt alapú működésünk jó lehetőséget ad.
Különböző ügyfeleinknél mélyedhetsz el a szakmai feladatokban, gyakran csapatmunkában, ahol több munkatárs is csatlakozik az adott projekthez.


 

Összetartó, jó hangulatú csapatban dolgozhatsz nálunk, sok közös rendezvénnyel, élménnyel. Szívesen veszünk részt közös bográcsozásokon, főzéseken vagy „offsite” meetingeken az irodától kicsit távolabb, így a különböző helyszíneken dolgozó kollégáink is elvegyületnek, megismerkedhetnek és mindig jó újra találkozni a kollégákkal. Online felületeken is szervezünk közösségi programokat.


 

Nagy hangsúlyt fektetünk a kollégák fejlesztésére, melynek keretében belső szervezésű oktatásokon és külső tréning cég képzésein van lehetőségük részt venni. Ezenkívül támogatjuk az LPS Akadémia, LPS Fórum, netakadémia programokon, egyéb online képzéseken, vagy konferenciákon való részvételt is. Gyakran szervezünk képzéseket akár egyszerre 10-15 kolléga részvételével, aminek szintén van egy közösségépítő ereje.


 

Mentori rendszer alapján a senior kollégák támogatják a juniorok munkáját, beilleszkedését. Az elméleti ismeretek kiegészítésére az egyik legjobb módszer, ha a juniorok gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek közvetlenül, egy tapasztaltabb kolléga szakmai és személyes támogatásával. 

Jelentkezz hozzánk, ha inspiráló munkahelyi légkörre, vidám, támogató csapatra és szakmai fejlődésre vágysz.

Nézd meg aktuális nyitott pozícióinkat, vagy tudj meg rólunk többet vállalati weboldalunkon.