Gyere hozzánk dolgozni!

Gyere hozzánk

dolgozni!

 


 

Nem fogsz unatkozni

Szereted a változatosságot és a kihívásokat? Akkor jó helyen jársz, nálunk ugyanis ilyen feladatok várnak rád! Erre egyrészt a projekt alapú működésünk nyújt garanciát, másrészt az utóbbi években jelentősen bővült, sokszínű ügyfélkörünk.

Legyen szó telekommunikációs, retail vagy banki területről, az biztos, hogy mindig egy támogató és inspiráló csapat részeként tevékenykedhetsz!


 

Kiváló közösség vár

Körbefutjuk a Balatont, kiruccanunk a Rómaira, vagy épp online szabadulószobákból jutunk ki. Az L&P Solutions nem csak egy munkahely, hanem egy összetartó és vidám társaság is, ahol nagyon fontosnak tartjuk a munka utáni feltöltődést. Rendszeresen szervezünk „offsite” programokat is, hogy a különböző helyszíneken dolgozó kollegákat összehozzuk egy nyárindító fröccs vagy bográcsozás erejéig.


 

Folyamatosan fejlődhetsz

Nálunk a szakmai előrelépésedet nemcsak a sokszínű feladatok segítik, hanem belső és külső szervezésű tréningek is. Emellett buzdítani fogunk arra, hogy részt vegyél az LPS Akadémia, az LPS Fórum és a netakadémia programjain, de bátran jelentkezhetsz online képzésekre és szakmai konferenciákra is. Hiszen, ha te fejlődsz, azzal mi is profitálunk!


 

Átsegítünk a kezdeti kihívásokon

Junior vagy, és izgulsz a „mély víz” miatt? Nálunk nem kell! Mentori rendszerünknek köszönhetően egy tapasztalt senior kolléga lesz a segítőd, akinek a szakmai és személyes támogatása gondoskodik arról, hogy könnyen vedd az akadályokat és hamar beilleszkedj a csapatba.

Akár otthonról is dolgozhatsz

A sokszínű feladatok nálunk rugalmasságot is jelentenek. Bár a legtöbb projektünknél onsite munka folyik, sok esetben a rugalmas munkaidő és az otthoni munkavégzés lehetősége is adott. 

 

Szeretnél nálunk dolgozni? Jelentkezz az L&P Solutions csapatába!

Nézd meg az aktuálisan nyitott pozícióinkat, vagy tudj meg rólunk többet itt